Nieuws

Met trots kondigt ExcellenZ - Quality Catering & Events en Lina BooZZ het interview aan in het magazine Alles Paletti: Een sprankelende samenwerking.

Lees het artikel hier

Beeldmateriaal

In ons online fotoboek treft u ExcellenZ-Catering aan op diverse locaties. Deze pagina treft u hier aan.

ZPF 2014

Het walking dinner wordt wederom door ExcellenZ Quality Catering & Events uitgevoerd. Om een reservering te plaatsen klikt u hier

Culinaire arrangementen

Culinair de dag door

U kunt bij ExcellenZ - Quality Catering & Events terecht op ieder culinair moment van de dag. Met een breed assortiment aan smaakvolle delicatessen en gerechten biedt onze keuken u vele uiteenlopende mogelijkheden. ExcellenZ draagt er zorg voor om alle gasten te kunnen voorzien van een geschikte maaltijd, en houdt hierbij rekening met ieders persoonlijke voorkeuren (bijvoorbeeld op basis van mogelijke allergieën, diëten of geloofsovertuiging). Wij voorzien u tevens van alle benodigde en gewenste voorzieningen om uw reservering te completeren.

ExcellenZ biedt u verschillende verrassende culinaire arrangementen. Bekijk via onderstaande link onze complete foodbrochure.

Tevens is via onderstaande link onze Tip van de Chef te vinden, om thuis ook te genieten van de overheerlijke gerechten van onze chef-kok.

Brochures & Downloads