Nieuws

Met trots kondigt ExcellenZ - Quality Catering & Events en Lina BooZZ het interview aan in het magazine Alles Paletti: Een sprankelende samenwerking.

Lees het artikel hier

Beeldmateriaal

In ons online fotoboek treft u ExcellenZ-Catering aan op diverse locaties. Deze pagina treft u hier aan.

ZPF 2014

Het walking dinner wordt wederom door ExcellenZ Quality Catering & Events uitgevoerd. Om een reservering te plaatsen klikt u hier

Feesten en Partijen

Een onvergetelijke beleving

Een bruiloft, uw verjaardag, de jaarlijkse familiedag: voor elke feestelijke gelegenheid staat ExcellenZ - Quality Catering & Events graag voor u klaar om de gehele catering op professionele wijze te verzorgen. Behalve de catering kunnen wij, indien gewenst, tevens de gehele organisatie van uw partij op ons nemen. Wij richten ons op alle denkbare facetten van de gelegenheid. ExcellenZ verzorgt dan voor u een geheel zorgeloze en sfeervolle dag.

Interieur en Styling

Wij zetten onze creatieve gedachten graag in om uw locatie te bekleden met het gewenste interieur en een passende styling. ExcellenZ verzorgt tevens alle bijbehorende technische voorzieningen, waaronder bijvoorbeeld licht, geluid en barvoorzieningen. De totale logistiek ligt daarbij in onze handen; wij verzorgen de stroming tussen u en de toeleveranciers. Daarmee behouden wij de regie en kunt u zorgeloos genieten van een sfeervol en creatief aangeklede locatie.

Entertainment

ExcellenZ heeft tevens ruime ervaring met verschillende landelijk bekende, maar ook regionale artiesten, bands, Dj’s, animatie en entertainers en kan u dan ook een aantal passende suggesties doen op het gebied van entertainment.

Thema-arrangementen

Om uw gelegenheid nog specialer te maken, hebben wij talloze unieke, ludieke en verrassende thema-arrangementen voor u uitgewerkt. Van een sfeervolle Franse avond tot een hilarisch smartlappenfestijn, van een stoomcursus cocktailshaken tot een waar Diner in the Sky.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw gelegenheid op één van onze locaties te organiseren. U bent van harte welkom!

Meer informatie over interieur, styling en onze thema-arrangementen kunt u onderstaand vinden onder Brochures & Downloads. Voor prijzen en meer informatie kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Brochures & Downloads