Nieuws

Met trots kondigt ExcellenZ - Quality Catering & Events en Lina BooZZ het interview aan in het magazine Alles Paletti: Een sprankelende samenwerking.

Lees het artikel hier

Beeldmateriaal

In ons online fotoboek treft u ExcellenZ-Catering aan op diverse locaties. Deze pagina treft u hier aan.

ZPF 2014

Het walking dinner wordt wederom door ExcellenZ Quality Catering & Events uitgevoerd. Om een reservering te plaatsen klikt u hier

Opening of Jubileum

Een hoogtepunt voor uw bedrijf

De opening van een nieuwe vestiging, een nieuwe onderneming, een jubileum of iedere andere grote stap of hoogtepunt binnen uw organisatie verdient vanzelfsprekend extra aandacht. Met ExcellenZ - Quality Catering & Events kunt u dit moment groots en gepast vieren, met talloze mogelijkheden voor spectaculaire en stijlvolle elementen en activiteiten. Wij verrassen uw gasten met een breed assortiment aan delicatessen en drankjes, geheel aangesloten op uw persoonlijke wensen. Met onze ervaring en professionaliteit zorgen wij ervoor dat dit een onvergetelijke dag wordt in de geschiedenis van uw bedrijf.

Interieur & Styling

ExcellenZ kan u een aantal passende suggesties doen op het gebied van interieur en styling. De betreffende locatie zal dan naar uw wens worden ingericht met behulp van onze vele mogelijkheden en gevoel voor creativiteit. ExcellenZ verzorgt tevens alle bijbehorende technische voorzieningen, waaronder bijvoorbeeld licht, geluid en barvoorzieningen. De totale logistiek ligt daarbij in onze handen; wij verzorgen de stroming tussen u en de toeleveranciers. Daarmee behouden wij de regie en kunt u zorgeloos genieten van een sfeervol en creatief aangeklede locatie.

Entertainment

ExcellenZ heeft ruime ervaring met verschillende landelijk bekende, maar ook lokale artiesten, bands, Dj’s, animatie en entertainers en kan u dan ook een aantal passende suggesties doen op het gebied van entertainment.

Voor meer informatie kunt u onderstaand onze Brochures & Downloads vinden.

Brochures & Downloads